Om Influenter

Om Influenter

Influenters mission er med integritet og professionalisme at repræsentere kunders interesser. Vi vil være Europas foretrukne rendyrkede lobbyvirksomhed og betroede rådgiver.

Vi mener, at kernen i lobbyisme – og dermed i vores mission – er at invitere til dialog ved at bygge koalitioner, som sikrer forbindelser for virksomheder, der ønsker taletid hos de relevante beslutningstagere.

Influenter har tilknyttet en række seniorrådgivere, der er specialister i at få et budskab frem til de relevante beslutningstagere. Vores seniorrådgivere er erfarne politikere og erhvervsfolk, der er hjemmevante i det politiske miljø. De har et indgående kendskab til de politiske, såvel som de embedsmæssige, beslutningsprocesser.

Hos Influenter arbejder vi med både kommerciel og politisk lobbyisme inden for kommuner, regioner, Folketinget og EU. Vi er eksperter i kommuner og hjælper virksomheder og organisationer med at forstå det kommunale marked samt rådgiver om, hvordan der på bedste vis navigeres rundt i det politiske system.

Læs mere om Influenter her.

Henrik Hahn-Nissen

Henrik Hahn-Nissen har grundlagt flere virksomheder, herunder Meet over Coffee (et internationalt professionelt erhvervsnetværk), Politikerkanalen.dk (Web TV kanal for politikere) samt Influenter.

Han er særlig rådgiver og direktør i Influenter, hvor han rådgiver virksomheder inden for flere brancher, og han har sin daglige gang på Christiansborg. Henrik har gennem mange år opbygget et solidt politisk netværk.

Med sit engagement og store passion inden for politik samt innovative tilgang til opgaver kan Henrik åbne døre for virksomheder, der ønsker taletid hos de relevante beslutningstagere.

hn@influenter.dk

Per Ørum

Per Ørum har solid og unik erfaring fra både erhvervslivet og det politiske liv. Han kender derfor virkeligheden på begge sider af murene. Efter en kommerciel karriere som bl.a. salgschef og selvstændig blev Per i 2005 valgt som medlem af Folketinget og tilbragte knap syv år som medlem. Han har været ordfører på flere områder herunder erhverv, miljø, klima og videnskab samt været medlem af en lang række udvalg.

Per har stor politisk erfaring inden for det grønne område og har blandt andet været delegeret til tre af FN´s klimatopmøder. Han kan på den baggrund være en god hjælp i forhold til at arbejde med FNs verdensmål i din virksomhed, kommune eller organisation. Efter den politiske karriere har han igennem flere år som erhvervsmand opbygget stor erfaring med salg til primært kommuner, hvor det er afgørende med den rigtige timing og tålmodighed.

Per er klar til at bistå med seriøs og troværdig interessevaretagelse og til at dele sin viden samt sit store politiske netværk med dig, så du undgår de politiske blindgyder.

por@influenter.dk