Få GRATIS webinarer og hjælp din virksomhed videre

Vi afholder lige nu en række gratis webinarer, som du kan tilmelde dig til. Her kan du som virksomhed blive meget klogere på, hvordan du kommer videre med overskud efter COVID-19, hvordan du kan sælge til kommuner, regioner og EU, samt hvordan du kan implementere FNs 17 verdensmål og skabe mere vækst i din virksomhed.

FIND DIT WEBINAR HER

The new normal efter Covid-19 (Læs om det her)

Sådan får du det offentlige som kunder (Læs om det her)

Hvordan fungerer EU som marked? (Læs om det her)

Fra Verdensmål til Forretningsmål (Læs om det her)

 

Det praktiske

Når du skal deltage i webinaret bruger du din egen computer. Før webinaret modtager du en mail med et link til det pågældende webinar. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Et webinar varer ca. 40 minutter. Når du har tilmeldt dig, modtager du en email og du modtager også en reminder kort før webinaret går i gang. Det er ret let. Og der er ingen grænser for hvor mange webinarer du må melde dig. Har du spørgsmål, så skriv til os her.
Hvis du ikke kan deltage den pågældende dag, så tilmeld dig alligevel – vi optager webinaret og sender det ud til alle tilmeldte efterfølgende.

 

Målgruppe

For at deltage, skal din virksomhed have mellem 5-249 ansatte med vækstambitioner og deres CVR-nr. skal være over 3 år og være registreret i Region Midtjylland.

 

Krav for at kunne deltage

Program for Virksomhedsudvikling er administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling