WEBINAR Hvordan fungerer EU som marked?

Sådan kommer du i gang med at lave forretning i Europa

Bliv klogere på hvordan din virksomhed kommer ud på det europæiske marked. Deltag i webinaret og få ekspertråd om EU som marked fra rådgivere, der har deres faste gang i Bruxelles og derfor kender EU indefra.

Kom foran dine konkurrenter

Danske virksomheder er særdeles afhængige af adgang til eksportmarkeder, og langt de vigtigste findes i EU. Over halvdelen af den danske eksport går til EU-lande, hertil kommer lande som Norge, Island og Schweiz, der er knyttet til EU’s indre marked.

Handelen med EU- markeder har den fordel, at konkurrencen foregår på ens vilkår, fordi adgangen til markederne er sikret og fordi konkurrenceparametrene i høj grad er ens på grund af fælles lovgivning og regler i EU, siger rådgiverne fra Influenter A/S

 

Det kan du efter webinaret

Når du har deltaget i dette webinar så kan du: fokusere på, hvordan du og din virksomhed bedst får adgang til dette attraktive marked

Når du har deltaget i dette webinar så ved du: Hvilke muligheder og barrierer, der findes indenfor det europæiske marked.

Når du har deltaget i dette webinar så har du fået: inspiration til hvordan du kan sælge på det europæiske marked

Når du har deltaget i dette webinar så ved du hvordan du undgår: at søsætte salgsinitiativer, som ikke er værdiskabende

 

TILMELD DIG WEBINARET HER

 

Og hvis du vil blive endnu bedre?

Webinaret og en efterfølgende vækstgruppe er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Konsulentvirksomheden Influenter A/S er privat rådgiver på forløbet.
Læs mere om det her.

 

Hvis du ikke kan deltage den pågældende dag, så tilmeld dig alligevel – vi optager webinaret og sender det ud til alle tilmeldte efterfølgende.